[Dienst]

vanaf € 50,-

Voor een gezonde huid die straalt

Of neem contact op: 072 582 38 72

MA – DO

VR

08.00 – 18.00

08.00 – 17.00

BEHANDELINGEN

[behandeling]

[behandeling 1]

Voor een oppervlakkige peeling gebruiken we glycolzuur of salicylzuur. Dit zijn milde peelings waardoor de conditie van de huid zal verbeteren.

VANAF € 50,-

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[behandeling 2]

Met een wat intensievere Medium Peeling kunnen we je huid egaler en jonger maken. Daarbij gebruiken we trichloorazijnzuur (TCA) of fenol, waardoor de bovenste huidlaag opdroogt en afgestoten wordt.

VANAF € 195,-

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[behandeling 3]

Met de intensieve diepe peeling verbeter je de huidstructuur met een liftend/verstrakkend effect en ontstaat er een afname van hyperpigmentatie in de huid.

VANAF € 950,-

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer informatie over [behandeling]

Het is toegestaan om na 24 uur make-up aan te brengen. Wij raden je aan een product op minerale- of waterbasis te gebruiken.

Direct na de peeling is je huid gevoeliger voor zonlicht. Wij adviseren je daarom goed in te smeren met SPF 30 en de huid niet bloot te stellen aan de volle zon. Na 3 dagen kun je weer gebruik maken van de sauna. Probeer de zon en sauna na een TCA peeling zoveel mogelijk te vermijden tot 3 maanden na de behandeling. Kom je toch in de zon, gebruik dan een zonnebrandcrème met beschermingsfactor 30 of hoger.

De huidtherapeut of cosmetisch arts bespreekt of je in aanmerking komt voor een peeling. Dit is afhankelijk van je huidtype, gezondheidstoestand en medicijngebruik. Bepaalde medicatie veroorzaakt lichtovergevoeligheid of een verstoorde wondgenezing. Behandelen is dan niet mogelijk. Wanneer je de huidaandoening vitiligo hebt, is behandelen helaas niet mogelijk. Ook wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft is behandelen uitgesloten.

Dat verschilt van persoon tot persoon. Door gezond te leven en goed voor je huid te zorgen haal je het maximale uit de behandeling. Het effect van een oppervlakkige peeling blijft gemiddeld 6 maanden zichtbaar en van een TCA peeling gemiddeld een jaar. Voor het behouden van een optimaal resultaat adviseren wij de oppervlakkige peeling om de 3-4 maanden toe te passen.

Wij bieden zowel oppervlakkige, als medium en diepe peelings. Tijdens het consult kijkt de huidtherapeut welke indicatie jij hebt en welke peeling daar het beste bij past.

Direct contact opnemen

Tel 072 582 38 72
Mail: info@swanbeauty.nl