swan_logo

Lichaamsbehandelingen

vanaf €20,-

Voor een gezonde huid die straalt

Of neem contact op: 072 582 38 72

MA – ZO

10.00 – 22.00

BEHANDELINGEN

Lichaam

Bindweefselmassage

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

VANAF € 0,-

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

cell u erase

Cell U Erase

Cellulitis is een abnormale vetbindweefselophoping van huid en onderhuid. Bij dit typisch vrouwelijke verschijnsel hoopt vet zich op in adipocyten en vormen zich daaromheen vochtblaasjes. Dankzij ons moderne apparatuur is cellulitis goed te behandelen.

Ons apparatuur dringt door de huid en de onderliggende huidlagen; het bindweefsel, vetweefsel en het lymfesysteem wordt toegepast. Door de behandeling wordt de bloedcirculatie in de huid verbeterd, verklevingen losser en de vetverdeling egaler. Tevens heeft u minder last van vermoeide benen. Met behulp van een behandelkop op het apparaat wordt de huid omhoog gehaald en op- en afgerold. Tijdens de behandeling worden de volgende technieken toegepast: ultrasound, endermologie, infrarood, radiofrequentie en lipolaser. De behandeling kan worden afgesloten met pressotherapie dit staat gelijk aan een lymfedrainage .

Cavitatie

Overtollig vet en cellulitis, een probleem waar veel vrouwen, maar ook mannen mee kampen.
The Swan werkt met “the excellent shaper” dat ultrasound geluidsgolven uitzendt wat de vetcellen doorlaatbaar maakt. 

Het vrijgekomen vet wordt door middel van radiofrequentie en laser in het bloed en lymfesysteem opgenomen en vervolgens op de natuurlijke manier via de lever en de urinewegen verwerkt. Deze methode is wetenschappelijk bewezen. Liposuctie behoort tot verleden tijd. Cavitatie, de enige veilige methode om definitief af te rekenen met hardnekkige vetophopingen. Met behulp van de CELL U PRO 80  bieden wij effectieve en duurzame afslank behandelingen voor het lichaam. Plaatselijk vetweefsel wordt afgebroken en uw huid wordt zichtbaar strakker, steviger en gezonder. Wij noemen deze vetverwijdering en huidverstrakking ook wel body contouring. Onze innovatieve CELL U PRO 80 pakt probleemzones op uw lichaam eenvoudig aan met behulp van ultrasound (bekend uit echografie) , laser, infrarood en radiofrequentie.

Skin Tightning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Cell U Therapy

De innovatieve therapie voor gewichtsverlies & contourverbetering. De Therapie geschiet onder begeleiding van Dr. Snel, een team van specialisten met jaren lange ervaring op het gebied van afvallen en persoonlijke begeleiding van een voedingsdeskundige.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Diode Ice Laser

Wil je je nooit meer druk hoeven maken om je bikinilijn of om behaarde onderbenen? Geen tijd meer verspillen aan harsen, scheren en epileren? Laat je dan pijnloos, veilig, snel en effectief ontharen met onze Diode Ice Laser.

 

  • Ideaal is het als de huid licht van kleur is en de haren donker. Blonde, rode en grijze haren bevatten amper pigment en zijn helaas niet te behandelen. Mensen met een donker getinte huid (negroïde) kunnen niet behandeld worden.
  • Scheer de huid liefst 24-48 uur voor de behandeling. De stoppeltjes dienen zo kort mogelijk te zijn, dan is de behandeling veel minder gevoelig omdat er geen warmte op de huid blijft hangen.
  • 8 Weken voor de behandeling mag je de huid niet meer epileren.
  • Bleek je je haren? Stop hier uiterlijk 1 week voor de behandeling mee.
  • Jonger dan 16? Dan behandelen we alleen met toestemming van ouders of voogd.

Meer informatie over lichaamsbehandelingen

Direct na de laser is je huid gevoeliger voor zonlicht. Wij adviseren je daarom goed in te smeren met SPF 30 en de huid niet bloot te stellen aan de volle zon. Na 3 dagen kun je weer gebruik maken van de sauna.

In principe zijn alle lichaamsbehandelingen pijnloos. Het kan zijn dat een bepaalde massage gevoeliger is, maar het mag zeker geen pijn doen.

Dat verschilt van persoon tot persoon. Door gezond te leven en goed voor je lichaam te zorgen haal je het maximale uit de behandeling.

Direct contact opnemen

Tel 072 582 38 72
Mail: info@swanbeauty.nl