swan_logo

Skinboosters

vanaf € 109,-

Voor een gezonde huid die straalt

Of neem contact op: 072 582 38 72

MA – ZO

10.00 – 22.00

swan team alkmaar

BEHANDELINGEN

Skinboosters

The Swan Ultimate Booster

Een op unieke op maat gemaakte skinbooster voor jouw huid met hyaluronzuur, vitamines en mineralen. Direct na de eerste behandeling is je huid gladder, veerkrachtiger en voller van volume. Dit verdien je!

VANAF € 175,- actie nu € 109,-

Het voordeel van de werkwijze met skinboosters is dat de vloeistof in de huid terechtkomt. Dit stimuleert de doorbloeding en activeert de productie van collageen en elastine in je huid, en zorgt ervoor dat al die waardevolle voedende, hydraterende en herstellende ingrediënten terecht komen op de plekken waar je huid ze zo hard nodig heeft. Door dit te behandelen middels Ultimate Skinboosters bij The Swan Beauty Center, krijgt je huid dus echt een enorme boost en zal stralen!
skinboosters swan alkmaar

RRS® Skinboosters

Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van veroudering van de huid. Om de zichtbare tekenen van dit verouderingsproces te voorkomen of te bestrijden is aanvulling, c.q. behandeling met hyaluronzuur een aanrader.

VANAF € 180,-

Hyaluronzuur is het natuurlijke bestanddeel van de huid dat voor hydratatie zorgt en daarom ook de basis (non-crosslinkt en van biotechnische oorsprong) van de RRS®-Inject skinboosters. Alle RRS ® Inject Skinboosters wordt door The Swan Beauty Center aangebracht via een meso injector (elektronisch). hiervoor gebruiken wij de U225 mesogun ook wel bekend als de Rolls Royce onder de mesoguns!

XL Hair®

XL Hair® is een behandeling tegen haaruitval en stimulatie van nieuwe haargroei. Door deze RSS® Booster zal het volume van het haar verbeteren. Diverse vormen van kaalheid en haaruitval kunnen zeer effectief behandeld worden met XL Hair®.

VANAF € 170,-

XL Hair® is een hairbooster (CE Class III injectable) die haarfollikels lokaal voedt en (re)activeert. Het is een lokale behandeling die haar follikels voedt en stimuleert, wat resulteert tot het eindigen van haaruitval en de (re)activatie van het haar. Het behandelpakket is geschikt voor zowel mannen als voor dames, mits de indicatie goed gesteld wordt en het behandelprotocol strikt wordt aangehouden.
RRS HA eyes Swan

RRS® HA Eyes

RRS® HA Eyes is speciaal ontwikkeld voor het verminderen van wallen, ontstaan door vocht, en donkere kringen, en geeft de oogcontouren weer een frisse uitstraling.

VANAF € 135,-

De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die vocht helpen afvoeren (zowel via het lymfedrainage- als het diuretisch systeem), antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘whitening’ effect hebben door de onderdrukking van pigmentvorming. RRS® HA Eyes wordt aangebracht door middel van microneedling in de huid. Dit gebeurt bij The Swan Beauty Center met de U225 intradermale injector.
RRS Cellutrix Swan

RRS® HA Cellutrix

RRS® HA Cellutrix is een skinbooster die onregelmatigheden van de sinaasappelhuid verbetert. RRS® HA Cellutrix bevat naast hyaluronzuur een speciaal geformuleerd biorevitalisatiecomplex dat oedeem, fibrotisch weefsel en vetophopingen in de huid helpt af te voeren.

VANAF € 180,-

Afhankelijk van de gradatie van cellulite (van onregelmatige oneffenheid tot vetophopingen en fibrotische cellulite) wordt RRS® HA Cellutrix® van 1 tot 8 mm diepte geïnjecteerd. RRS® HA Cellutrix wordt aangebracht bij The Swan Beauty Center door middel van microneedling in de huid aangebracht. Dit gebeurt bij The Swan Beauty Center met de U225 intradermale injector.

RSS® HA Strimatrix

RRS® HA Strimatrix is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van littekens en striae. RRS® HA Strimatix kan worden toegepast op de plekken waar striae en littekens de huid ontsieren.

VANAF € 140,-

De actieve ingrediënten bevorderen de regeneratie van de dermale matrix, waardoor atrofische littekens en de slappe huid tussen de striaelittekens zich kunnen verbeteren. RRS® HA Strimatrix wordt aangebracht door middel van microneedling in de huid. Dit gebeurt bij The Swan Beauty Center met de U225 intradermale injector.
The Swan prp

PRP Vampire Treatment

Een Vampire facelift is een cosmetische huidbehandeling zonder plastische chirurgie. Een Vampire facelift staat ook bekend als een PRP-facelift, PRP-behandeling, PRP-plasmabehandeling, Vampire Facelift met PRP-behandeling en/of een PRP-Vampire facelift.

VANAF € 225,- actie nu €175,-

Bij een PRP-behandeling nemen wij bij u bloed af. In een speciale centrifuge wordt het bloedplasma met de bloedplaatjes (PRP) gescheiden van de andere bloedcellen. Het bloedplasma met de bloedplaatjes zit vol groeifactoren en voedingstoffen en wordt door de cosmetisch specialist met een heel dun naaldje in uw gezicht ingebracht. Door middel van verdovende crème en trillingen verminderen wij de pijnsensatie. Dit plasma stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid. Het doel is het verjongen van de huid, het verbeteren van rimpels en littekens.

Meer informatie over skinboosters

Met name voor cliënten die een behandeling met fillers (nog) niet zien zitten, zijn skinboosterbehandelingen een goed idee. Maar ook als aanvulling op een fillerbehandeling wordt veel gebruik gemaakt van skinboosters.
De lijn bestaat uit verschillende, specifieke producten met elk hun eigen doel en bevatten hyaluronzuur in combinatie met een biorevitalisatiecomplex of organisch silicium voor een sterke collageenstimulatie. Al onze RRS®-producten vallen in de CE klasse III voor injectable-producten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De RRS®-productlijn is samengesteld uit de meest zuivere en effectieve ingrediënten met een synergetische werking.

De huidtherapeut of cosmetisch arts bespreekt of je in aanmerking komt voor een peeling. Dit is afhankelijk van je huidtype, gezondheidstoestand en medicijngebruik. Bepaalde medicatie veroorzaakt lichtovergevoeligheid of een verstoorde wondgenezing. Behandelen is dan niet mogelijk. Wanneer je de huidaandoening vitiligo hebt, is behandelen helaas niet mogelijk. Ook wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft is behandelen uitgesloten.

Dat verschilt van persoon tot persoon. Door gezond te leven en goed voor je huid te zorgen haal je het maximale uit de behandeling. Het effect van een oppervlakkige peeling blijft gemiddeld 6 maanden zichtbaar en van een TCA peeling gemiddeld een jaar. Voor het behouden van een optimaal resultaat adviseren wij de oppervlakkige peeling om de 3-4 maanden toe te passen.

Wij bieden zowel oppervlakkige, als medium en diepe peelings. Tijdens het consult kijkt de huidtherapeut welke indicatie jij hebt en welke peeling daar het beste bij past.

Direct contact opnemen

Tel 072 582 38 72
Mail: info@swanbeauty.nl