Klanttevredenheid
4.6/5
4.6/5
4.6/5

Gezichts behandelingen

vanaf € 50,-

Of je nu last hebt van een vettige acné huid of een verouderde verslapte huid, wij laten jou met onze gezichtsbehandelingen weer stralen.

Meest voorkomende

Toepassingen van gezichtsbehandelingen

Het beste voor jouw

Gezicht

Acne behandeling

Heeft u veel last van acne, acne littekens of puistjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met de beste (Medische) huidproducten voor acne behandeling.  The Swan zal in samenspraak met haar huidtherapeuten ‘custom made’ behandelplan voor u samen stellen.

Voor iedere huid is er een verschillende acne behandeling nodig. De huid wordt grondig gereinigd en schoongemaakt met alleen de beste medische producten van Jan Marini™ voor acne. Deze producten hebben hun effectieve werking in onderzoek bewezen. Deze acne behandeling producten werken op celniveau, wat betekent dat u snel resultaat ziet. Al na één acne behandeling ziet u een zichtbare verbetering. De duur van iedere acne behandeling verschilt per huidtype. Naast de behandeling krijgt u advies hoe u thuis het beste zelf kunt verzorgen om acne te voorkomen.

Dermapen

Dermapen

De huid heeft door invloeden van buitenaf veel te verduren. Denk bijvoorbeeld aan zonlicht, uitlaatgassen en airconditioning, maar ook roken, voeding en een tekort aan vocht spelen parten in hoe lang dat fijne gladde velletje blijft. Naarmate we ouder worden verliest de huid zijn stevigheid.

Wanneer komt u in aanmerking voor een behandeling met de DermaPen? Hieronder zetten we de indicaties op een rij:

 • Rimpels – Fijne lijntjes
 • Huidelasticiteit- Collageen boost
 • Acné – Littekens
 • Beschadigde huid na blootstelling aan de zon
 • Pigmentvlekken
Activatorpen

Activatorpen

Door een behandeling met de Activator pen wordt de huid voller en steviger waarbij, als reactie op deze stimulerende huidbehandeling, uiteindelijk het uiterlijk van littekens en fijne lijntjes en andere huidstructuren egaler en gladder worden.

De Activator pen is een microneedlingsysteem met maar liefst vier verschillende naaldtips om iedere huidzorg te kunnen behandelen. Door middel van hoog geconcentreerde skinboosters te combineren maken we een cocktail speciaal voor u huid gemaakt.

Ultra Skin Booster

De Ultra Skin Booster is een heerlijke ontspannende behandeling om te ondergaan, met elastine en hyaluron die de huid helpt verstevigen en ondersteunt in het oplossen van fijne lijntjes en vochtgebrek. De behandeling werkt als een natuurlijke facelift op de veerkracht van je huid. Een gezichtsbehandeling bij The Swan staat gelijk aan acht manuele gezichtsbehandelingen zoals u voorheen gewent was.

Ultrasone geluidsgolven worden tegenwoordig veel gebruikt in zowel de medische als in de schoonheid branche. De golven zorgen voor een micromassage in de huid en verwarmen deze. Ook “duwen”de ultrasone golven werkzame stoffen zoals vitamines, mineralen en collageen door de eerste huidlagen heen naar dieper liggende huidlagen waar de cellen van de huid een cel kern hebben.  Hier vind de celstofwisseling plaats en doen de stoffen uit bv. een ampul hun werk. Ook zorgen ultrasone geluidsgolven voor een betere afvoer van de afvalstoffen vanuit de cellen en helpen ze vocht vanuit de weefsels beter af te voeren.

Cell u face

Cell U Face

Cell U Face treatment is de ideale behandeling voor het tegengaan van huidverouderingskenmerken, de celvernieuwing wordt bevorderd zodat jonge huidcellen sneller het huidoppervlak bereiken, waardoor de huid er direct jeugdiger uitziet. Daarnaast vermindert de diepte van lijnen en rimpels. Wie wil er nu niet een stralende, helderen en soepele huid.

Tijdens de behandeling word een masker op maat gemaakt en combineren wij verschillende hoogwaardige peptiden. De boosters die tijdens de behandeling worden gebruikt zijn:

 • Line Booster peptide
 • Rise up Booster peptide
 • Bio-placenta Booster peptide
 • Illumination Vitamine C 

Hydra Dermabrasie

Hydra Dermabrasie, de opvolger van micro dermabrasie,  is een diepgaande reiniging en voeding van de huid. De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode huidcellen weg. Gelijktijdig worden actieve bestanddelen diep in de huid gebracht.

Een Hydra Dermabrasie is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren. Het resultaat is een egaal, gladde gehydrateerde huid.

Glow Up

Je huid wordt diep gereinigd en gestoomd. Vervolgens wordt je huid gescrubd en gereingd met ultrasonische geluidsgolven. Hiermee worden porieen vrij gemaakt van talg, bacterieen en vuil. Daarna wordt een alignaat masker aangebracht deze gaat ook over de ogen en lippen.

Je kan kiezen uit verschillende Casmara maskers met elk een eigen kleur en werking, voor elke indicatie en huidtype. De behandeling wordt afgesloten met luxe dag verzorging, die wederom is afgestemd op jouw huidtype.

Quanis Melting Essence Mask

Quanis is sinds 2017 op de Nederlandse markt verkrijgbaar, het wordt geïmporteerd uit Japan. Ze bevatten een hoge concentratie hyaluronzuur die als kristallen puntjes gevormd zijn. De puntjes drukken iets in de huid en in combinatie met een krachtige osmotische werking zie je de fijne lijntjes direct rond de ogen verzachten. Een effect dat dagenlang aanhoudt.

Vrouwen die als gevolg van een drogere huid snel kraaienpootjes vertonen in het ooggebied en (nog) geen injectables willen, zijn er groot fan van. Ingrediënten:

 • Hyaluronzuur 
 • Scutellaria Baicalensis Wortel Extract
 • Magnesium Ascorbyl Phosphate
 • Citrus Aurantium Tachibana Peel Extract
 • Astaxanthine
 • Niacinamide
 • Adenosine Gist
derma pads

Quanis Derma Filler Eye Pads

Een innovatieve gezichtsbehandeling om de huid direct van binnen uit te voeden. Deze gloednieuwe behandeling is een uniek behandelconcept om de ouder wordende huid er weer fris en stralend uit te laten zien. De vochtbalans wordt succesvol hersteld waardoor fijne rimpels als gevolg van uitdroging van binnen uit weer worden opgevuld.

Quanis Dermafiller bevat oplosbare micro naaldjes opgebouwd uit hyaluronzuur kristallen. Deze penetreren gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn ontstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug.

Casmara Maskers

Dit masker bevat 24 karaats goudstof, wat de huid revitaliseert. Tegelijkertijd verbeterd het de stevigheid van de huid en zit het vol met antioxidant eigenschappen. Dit masker is gebaseerd op zeealgen extracten met hydraterende en remineraliserende eigenschappen. De koolhydraten van deze algen hebben het vermogen te stollen en vormen zo een film op de huid die een bepaalde druk uitoefent.

Dit masker zorgt voor de penetratie van de actieve ingrediënten in het masker en de crème die op de huid wordt aangebracht. Dit masker kan ook over de ogen en op de lippen worden behandeld die door andere maskers verwaarloosd worden.

Het verlaagt de temperatuur van uw huid met maximaal 6ºC, waardoor het afvoerkanaal effect vermindert en de donkere cirkels onder de ogen verminderen.

buccal the swan

Buccal Facial

Buccal massage: dit is de ‘facelift massage’ waar J.Lo en Meghan Markle lyrisch over zijn. Wereldsterren zijn al een tijdje op de hoogte van de kracht van een Buccal Facial. Deze gezichtsmassage, waarbij spieren in de hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd worden gemasseerd, voelt extreem Hollywood.

De massage heeft een contourend effect: de massage vanuit je mond shapet je gezicht en maakt je kaaklijn strakker. Ook zou het fijne lijnen en rimpels in het gezicht, de hals en rondom de neus- en lippenplooi verminderen. Dit is ook gunstig als je ontzettend met je kaken klemt of tandenknarst.

Resultaat van de Buccal massage:

 • Strakkere contouren
  Het gelaat krijgt zijn natuurlijke vorm terug
 • Aanmaak van collageen en elastine (immers de spier ligt onder het bindweefsel en wordt dus ook geactiveerd)
 • Verbetering van de spierspanning in het gezicht
 • Diepe ontspanning van de gezichtsspieren en daardoor worden de lijntjes verminderd
 • Het stimuleert de bloedsomloop en afvalproductie
PRX T33

PRX-T33 TCA Peeling no needle

Ziet uw huid er droog, dof en vermoeid uit? De PRX-T33 Skin Booster is een nieuw, unieke formule en behandelmethode met een volledige andere werking dan de standaard peelings of algemene boosters.

Skin Boost geeft uw huid een directe boost, revitaliseert de huid van binnenuit en is een natuurlijke anti-aging behandeling. Het geheim ligt in een unieke samenstelling door Thrichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur te combineren met H202 (waterstofperoxide) op een zeer nauwkeurig PH-niveau. TCA heeft een exfoliërende werking en stimuleert de papillaire dermis, activeert de vorming van fibroblasten en groeifactoren die het verouderingsproces in de huid vertragen. De H202 (waterstofperoxide) verhoogt de reactie en effect op de werking van het TCA. De stoffen zijn aangepast in de juiste sterkte, zodat zij in staat zijn te kunnen samenwerken op celniveau.

Het TCA en H202 serum passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken zo de verschillende diepere huidlagen. De huid krijgt hierdoor een intense boost (schokeffect). De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl de H202 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageen vezels en vertraagd het verouderingsproces.

PMU wenkbrauwen

PMU wenkbrauwen staat voor permanente make-up. Bij PMU worden er pigmenten in de lederhuid ingebracht. Middels een PMU apparaat wordt er een naald oftewel een hygiëne-module geplaatst. 

Met deze techniek kunnen we natuurlijke en volle wenkbrauwen creëren. Kies je voor PMU wenkbrauwen dan bespaar je ook een hoop tijd aan het tekenen, opvullen van je wenkbrauwen. PMU op de wenkbrauwen blijft circa 1 tot 3 jaar zitten.

PMU Lip Blush

Bij PMU Lip Blush wordt er pigment in de lippen ingebracht. Hierdoor ontstaan er natuurlijke en roze lippen, waarbij de vorm van de lippen verbetert en meer definitie krijgt. 

Met de Lip Blush kun je tijd besparen met de dagelijkse make-up routine. Deze behandeling geeft de lippen terug die je altijd wenste of vroeger had.

Infralash

PMU Infralash

Bij PMU Infralash wordt er een zacht strak lijntje tussen de wimpers aangebracht. Infralash is een stuk minder dan eyeliner en omdat het tussen de wimpers aangebracht wordt oogt het natuurlijker en geeft het een heldere en frisse uitstraling.

Deze behandeling is zowel voor mannen als vrouwen geschikt en de dikte van de Infralash lijn gaat altijd in overleg.

Veelgestelde vragen

Over gezichtsbehandelingen

Het is toegestaan om na 24 uur make-up aan te brengen. Wij raden je aan een product op minerale- of waterbasis te gebruiken.

Direct na de peeling is je huid gevoeliger voor zonlicht. Wij adviseren je daarom goed in te smeren met SPF 30 en de huid niet bloot te stellen aan de volle zon. Na 3 dagen kun je weer gebruik maken van de sauna. Probeer de zon en sauna na een TCA peeling zoveel mogelijk te vermijden tot 3 maanden na de behandeling. Kom je toch in de zon, gebruik dan een zonnebrandcrème met beschermingsfactor 30 of hoger.

De huidtherapeut of cosmetisch arts bespreekt of je in aanmerking komt voor een peeling. Dit is afhankelijk van je huidtype, gezondheidstoestand en medicijngebruik. Bepaalde medicatie veroorzaakt lichtovergevoeligheid of een verstoorde wondgenezing. Behandelen is dan niet mogelijk. Wanneer je de huidaandoening vitiligo hebt, is behandelen helaas niet mogelijk. Ook wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft is behandelen uitgesloten.

Dat verschilt van persoon tot persoon. Door gezond te leven en goed voor je huid te zorgen haal je het maximale uit de behandeling. Het effect van een oppervlakkige peeling blijft gemiddeld 6 maanden zichtbaar en van een TCA peeling gemiddeld een jaar. Voor het behouden van een optimaal resultaat adviseren wij de oppervlakkige peeling om de 3-4 maanden toe te passen.

Wij bieden zowel oppervlakkige, als medium en diepe peelings. Tijdens het consult kijkt de huidtherapeut welke indicatie jij hebt en welke peeling daar het beste bij past.

WhatsApp ons
1
Hi, waarmee kunnen we je helpen?