swan_logo

Injectables

vanaf € 85,-

The Swan Beauty Center biedt diverse huidverbeterende behandelingen met injectables als botox & fillers. De meest bekende injectable is wellicht botox. Botox zorgt voor een ontspanning van spieren maar vult geen rimpels op. Daarvoor maakt men gebruik van fillers. Er zijn diverse fillers met ieder een eigen toepassing.

Of neem contact op: 072 582 38 72

MA – ZO

10.00 – 22.00 

swan team alkmaar

BEHANDELINGEN

Injectables

botox swan alkmaar

Botox

Fillers zijn ideaal voor volumeherstel, opvullen van rimpels en verzachten van scherpe lijnen.

 

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid vet, collageen, hyaluronzuur en andere belangrijke elementen die ons gezicht zijn natuurlijke volume en ondersteuning geven. Daarnaast spelen schadelijke invloeden van buitenaf ook nog een rol in de veroudering van de huid, denk bijvoorbeeld aan de zon, roken, slecht dieet of stress. Middels fillers kunnen we deze veroudering tegengaan en de huid weer verbeteren.
Fillers swan alkmaar

Fillers

Fillers zijn ideaal voor volumeherstel, opvullen van rimpels en verzachten van scherpe lijnen.

 

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid vet, collageen, hyaluronzuur en andere belangrijke elementen die ons gezicht zijn natuurlijke volume en ondersteuning geven. Daarnaast spelen schadelijke invloeden van buitenaf ook nog een rol in de veroudering van de huid, denk bijvoorbeeld aan de zon, roken, slecht dieet of stress. Middels fillers kunnen we deze veroudering tegengaan en de huid weer verbeteren.
Kybella the swan

Kybella

Met Kybella (in Nederland ook Belkyra genoemd) pakken we het probleem van de ‘onderkin’ aan.

 

Met de komst van Kybella kunnen wij uw onderkin met een paar simpele injecties doen verdwijnen, en wat het helemaal bijzonder maakt is dat de resultaten blijvend zijn. Wanneer we deoxycholinezuur injecteren in het vetweefsel van de onderkin, dan maakt het de daar gelegen vetcellen kapot. Eenmaal kapot, kunnen de vetcellen geen vet meer opnemen en neemt het volume van de onderkin af.Een relatief veiligere en simpelere manier om de onderkin te behandelen dus!

Profhilo swan

Profhilo®

Deze behandeling is geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan.

 

Profhilo is een natuurlijke anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De behandeling is erg geschikt om een geheel gezicht te remodelleren, de huid te verbeteren en te verstevigen, maar kan ook ingezet worden bij verslapping van de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Je draait als het ware de klok een aantal jaren terug. Een belangrijk voordeel is dat we met Profhilo de huid kunnen verjongen zonder volume te geven aan het gezicht. De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit alles zonder chemische toevoegingen.

Profhilo body swan alkmaar

Profhilo® Body

De behandeling is geschikt voor huidverslapping aan de binnenkant van de bovenarmen en buik.

 

Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® Body de huid kunt verjongen zonder volume te geven. Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. Profhilo® Body verspreidt zich heel goed dus er zijn slechts een aantal injecties nodig om een gehele zone te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is, door het natuurlijke materiaal, zeer klein. Er wordt een kuur van 2 behandelingen met een interval van 30 dagen aangeraden. Indien nodig kunnen er vervolgbehandelingen worden afgesproken.

PDO swan alkmaar

PDO Threats

De PDO Threads is een nieuwe, innovatieve techniek om het gezicht of bijvoorbeeld de hals te verjongen.

 

Met deze draadlift ingreep zonder chirurgische behandeling, is de hersteltijd van korte duur. Het materiaal bestaat uit biologisch afbreekbare hechtdraden die binnen de chirurgie al jarenlang als oplosbare hechting worden gebruikt. Tijdens de behandeling worden de hechtdraden in de diepere laag van de huid geplaatst. Hierdoor hechten zij zich vast in het onderhuidse weefsel en zorgen ze voor een spanning in de gewenste richting. Hierdoor worden het onderhuidse weefsel en de huid enigszins opgerekt. Dit proces wordt na een paar dagen ondersteund door de natuurlijke aanmaak van collageen rondom de hechtdraad. Deze stof zorgt voor de natuurlijke stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor het gewenste liftend effect ontstaat.

Meer informatie over injectables

Voordat u wordt behandeld, krijgt u een uitgebreid consult. Hierin bespreken we of uw medische achtergrond geen bezwaren geeft voor de behandeling en wat uw precieze wensen zijn. Na uitgebreide uitleg over botuline toxine stellen we vervolgens samen een behandelplan op. Tijdens de behandeling wordt de Azzalure met een heel fijn naaldje in de spier gespoten. Na het consult duurt de behandeling zelf maar een paar minuten. De behandeling voelt als kleine speldenprikjes waardoor een verdoving niet noodzakelijk is.
Een goed uitgevoerde behandeling is erg mooi en natuurlijk. Men ziet niet dat u behandeld bent maar u ziet er wel veel frisser en meer uitgeslapen uit. Ook de betreffende rimpels zijn weg of een stuk zachter. Indien de rimpel er al jaren zit kan het zijn dat er nog wel een litteken overblijft van de rimpel, deze zal ook verdwijnen naarmate u de behandeling vaker laat doen. Ook is het mogelijk om het litteken te behandelen met een kleine hoeveelheid filler. Bij BN’ers is soms helaas te zien dat zij behandeld zijn en niet meer kunnen fronsen, lachen of verbaasd kijken. Dat is echt een bewuste keuze van deze mensen en in principe niet de standaard in Nederland. Door terughoudend en subtiel te werk te gaan kunnen wij u een natuurlijk resultaat garanderen.
Het effect van de behandeling treedt 48 uur na de behandeling op. Dit wil niet zeggen dat u ook meteen iets ziet. Na 10 tot 14 dagen ontstaat het meest optimale resultaat. Doordat er weer nieuwe zenuweinde aangroeien om de zenuwen te vervangen, neemt de mogelijkheid om de spier aan te spannen langzamerhand weer toe. Het effect van Azzalure houdt 3 tot 6 maanden aan. Bij regelmatige behandeling met botuline toxine is werking langer. Dit is voordelig, want u komt dus later terug voor een nieuwe behandeling. Het resultaat van botuline toxine is nooit blijvend.

De eerste twee uur na de behandeling met botuline toxine adviseren wij u niet te gaan liggen. Ook is het beter als u direct na de behandeling niet gaat sporten of het gebied masseert. U mag de behandelde spieren wel actief en veel aanspannen (door te fronsen, de wenkbrauwen op te trekken en/of de ogen samen te knijpen). Hierdoor blijft het resultaat mogelijk langer.

De behandeling met Azzalure bestaat al ruim 30 jaar zonder problemen. Wij werken met gediplomeerde artsen met jaren kennis en ervaring. De volgende en enige bijwerking van botuline toxine zijn bekend:

– Roodheid of zwelling van de huid 5 minuten na de behandeling

– Blauwe plek op de injectie plaats. Dit komt bijna niet voor. Anders verdwijnt dit meestal binnen 1 tot 2 dagen.

– Hoofdpijn of een wat zwaar gevoel 2 weken na de behandeling van het voorhoofd. Dit komt bijna niet voor en verdwijnt meestal na 2 weken.

Direct contact opnemen

Tel 072 582 38 72
Mail: info@swanbeauty.nl