Klanttevredenheid
4.6/5
4.6/5
4.6/5

Filler behandeling

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid vet, collageen, hyaluronzuur en andere belangrijke elementen die ons gezicht zijn natuurlijke volume en ondersteuning geven. Daarnaast spelen schadelijke invloeden van buitenaf ook nog een rol in de veroudering van de huid, denk bijvoorbeeld aan de zon, roken, slecht dieet of stress. Middels fillers kunnen we deze veroudering tegengaan en de huid weer verbeteren.

ACTIE v.a. €175,-

20 min.

9-12 mnd.

ACTIE v.a. €175,-

20 min.

9-12 maanden

Over de filler behandeling

Een filler behandeling is een cosmetische ingreep die wordt gebruikt om rimpels, lijnen en volume tekorten in het gezicht te verminderen. Tijdens deze behandeling worden er vulmiddelen in de huid geïnjecteerd om deze op te vullen en te hydrateren. Dit leidt tot een voller, strakker en jeugdiger uitziende huid.

Hoe ziet een filler behandeling eruit?

Voordat de behandeling begint, zal de cosmetisch arts of specialist met u een consultatiegesprek voeren om uw wensen te bespreken en te bepalen welk type filler het beste geschikt is voor uw specifieke behoeften. Tijdens de behandeling zal de arts de huid voorbereiden door deze te desinfecteren en eventueel te verdoven met een verdovingsmiddel. De filler wordt vervolgens zorgvuldig en geleidelijk ingespoten in de behandelde gebieden. De duur van de behandeling varieert afhankelijk van het aantal gebieden dat wordt behandeld en kan tussen de 20 minuten en een uur duren.

Dokter Horati

Dr. Horati

Arts

Wat is het resultaat van een filler behandeling?

Het resultaat van een filler behandeling is vaak onmiddellijk zichtbaar, maar kan ook enkele dagen tot een week duren voordat het volledige effect zichtbaar is. De huid zal er voller en strakker uitzien, waardoor rimpels en lijnen worden verminderd. Bovendien kan het gebruik van fillers worden gebruikt om volume te herstellen in gebieden zoals de wangen en lippen. Dit kan leiden tot een meer jeugdige uitstraling en een algehele verbetering van het uiterlijk.

Hoewel fillers doorgaans veilig zijn en weinig bijwerkingen hebben, zijn er enkele mogelijke bijwerkingen waar u zich bewust van moet zijn. Deze kunnen zijn: roodheid, zwelling, blauwe plekken, en in zeldzame gevallen infectie. Het is belangrijk om uw arts te raadplegen over de mogelijke risico’s en bijwerkingen voordat u besluit een behandeling te ondergaan.

Lipfillers-behandeling
Filler-behandeling-resultaat
Lipfiller-behandeling-resultaat

Ervaringen met een filler behandeling

Michelle
26 jaar
Read More
Ik wilde graag een wat strakkere kaaklijn. Kreeg bij Swan Beauty gelijk een goed gevoel en werd heel vriendelijk geholpen. Blij met het resultaat!
Hannah
42 jaar
Read More
Heel mijn leven gerookt en daardoor best wat lijnen in mijn gezicht. Gelukkig kon dat met fillers worden verholpen en heb nu een veel frissere blik.
Sevanja
23 jaar
Read More
Heb bij Swan mijn lippen laten doen voor de eerste keer. Toch spannend, maar het resultaat is heel natuurlijk geworden.
Hasna
30 jaar
Read More
Ik had een last van een gebogen neus. Dit zag je vooral vanaf de zijkant. Met fillers is mijn neus nu veel rechter geworden qua aanzicht.
Dahli
31 jaar
Read More
Heb een klein beetje fillers in mijn jukbeenderen laten spuiten. Precies genoeg voor net dat beetje extra volume. Volgende keer zeker weer naar Swan!
Previous
Next

Boek nu jouw filler behandeling

WhatsApp ons
1
Stel je vraag
Hi, waarmee kunnen we je helpen?