Klanttevredenheid
4.6/5
swan_logo
4.6/5
4.6/5

Profhilo behandeling

Wil je je huid verjongen en een stralende teint krijgen zonder invasieve procedures? Dan is een Profhilo behandeling wellicht de oplossing voor jou. Deze innovatieve behandeling maakt gebruik van natuurlijk hyaluronzuur om de huid te hydrateren, te verstevigen en te verjongen.

€260,-

20 min.

6-12 mnd.

€260,-

20 min.

6-12 maanden

Over de Profhilo behandeling

Een Profhilo behandeling is een niet-chirurgische esthetische behandeling die gericht is op het verbeteren van de huidkwaliteit en het verminderen van tekenen van veroudering. Het belangrijkste ingrediënt van Profhilo is hyaluronzuur, een stof die van nature in ons lichaam voorkomt en verantwoordelijk is voor het hydrateren en volume geven aan de huid.

Hoe ziet de Profhilo behandeling eruit?

Tijdens de Profhilo behandeling worden kleine injecties van deze speciale hyaluronzuurgel gegeven op strategische punten in het gezicht. Het hyaluronzuur verspreidt zich vervolgens gelijkmatig in de huid en stimuleert de productie van collageen en elastine. Dit zorgt voor een verstevigend en verjongend effect op de huid.

De Profhilo behandeling bestaat meestal uit twee sessies die met een tussenperiode van ongeveer vier weken worden uitgevoerd. Tijdens de eerste sessie zal de behandelaar de hyaluronzuurgel zorgvuldig injecteren op de gekozen behandelgebieden. Deze gebieden kunnen onder andere het gezicht, de hals, het decolleté en de handen omvatten.

De behandeling is over het algemeen niet pijnlijk en vereist geen verdoving. Het hyaluronzuur heeft een vloeibare textuur, waardoor het gemakkelijk door de huid kan worden verspreid. Na de behandeling kun je direct je dagelijkse activiteiten hervatten, omdat er vrijwel geen hersteltijd nodig is.

Dokter Horati

Dr. Horati

Profhilo specialist
Dokter Mina

Dr. Mina

Profhilo specialist

Wat is het resultaat van de Profhilo behandeling?

Na de Profhilo behandeling zul je geleidelijk aan verbeteringen in je huid opmerken. Het hyaluronzuur werkt als een vochtinbrenger en stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine. Dit helpt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de huidtextuur te verbeteren en de huid steviger en veerkrachtiger te maken.

Een van de belangrijkste voordelen van Profhilo is de natuurlijke uitstraling die het biedt. In tegenstelling tot sommige andere behandelingen die het gezicht een “opgespoten” uiterlijk kunnen geven, zorgt Profhilo voor subtiele veranderingen die de natuurlijke schoonheid van het gezicht behouden.

Profhilo behandeling resultaten
Profhilo behandeling resultaat
Profhilo resultaat

Ervaringen met de Profhilo behandeling

Robin
25 jaar
Read More
Had helaas al wat last van lijntjes in mijn gezicht. Na de Profhilo behandeling waren deze verdwenen en straalde mijn gezicht weer!
Leane
36 jaar
Read More
Een vriendin wees mij op de Profhilo behandeling. Was eerst niet zo'n fan van naalden in mijn gezicht, maar de behandeling was zeer goed te doen.
Jade
29 jaar
Read More
Eindelijk weer een strak gezicht. Dankzij de toppers bij Swan Beauty!
Joyce
54 jaar
Read More
Het ouder worden hou ik niet meer tegen, maar met elk jaar een Profhilo behandeling gaat het een stuk langzamer haha.
Tyra
31 jaar
Read More
Het effect na deze behandeling is bizar. Wordt met de week mooier en strakker lijkt wel. Hier kom ik zeker voor terug!
Previous
Next

Boek nu jouw Profhilo behandeling