Klanttevredenheid
4.6/5
swan_logo
4.6/5
4.6/5

Traangoot behandeling

Heb jij last van een vermoeide blik? Dit komt vaak door volumeverlies onder de ogen. Een traangoot behandeling herstelt dit volumeverlies door de traangoot op te vullen. Met deze behandeling krijg jij jouw frisse blik weer terug!

€350,-

20 min.

9-18 mnd.

€350,-

20 min.

9-18 maanden

Over de traangoot behandeling

Een traangoot behandeling is een niet-chirurgische cosmetische procedure die gericht is op het verminderen van de donkere kringen en wallen onder de ogen. Deze kringen en wallen ontstaan door een ophoping van vocht en/of vet onder de ogen. Een traangoot behandeling kan worden uitgevoerd door middel van fillers of een laserbehandeling. Wij voeren alleen traangoot behandelingen met een filler uit.

Hoe ziet de traangoot behandeling eruit?

Een traangoot behandeling met fillers houdt in dat er met een kleine naald een gel in de huid onder de ogen wordt gespoten door een van onze traangootspecialisten. Deze gel bestaat uit hyaluronzuur, wat ervoor zorgt dat de huid onder de ogen wordt opgevuld en gehydrateerd. Hierdoor verdwijnen de donkere kringen en wallen onder de ogen. Bij The Swan werken we met Teosyal Redensity II, dit is de enige filler ter wereld speciaal ontwikkeld voor onder de ogen. De traangoot filler is een erg dunne filler die zich mooi in het gebied onder de ogen verspreid, daarnaast zitten er vitamine en mineralen in verwerkt die de huid voeden. De filler van hyaluronzuur breekt binnen 1,5 tot 2 jaar langzaam af. Het effect of resultaat van de filler houdt 9 tot 18 maanden aan.

Dokter Horati

Dr. Horati

Traangoot specialist
Dokter Mina

Dr. Mina

Traangoot specialist

Wat is het resultaat van de traangoot behandeling?

Het resultaat van een traangoot behandeling is direct zichtbaar. Na de behandeling zijn de donkere kringen en wallen onder de ogen verminderd en ziet het gebied er frisser en jonger uit. Het resultaat van een traangoot behandeling met fillers kan vaak 9 maanden tot een 1,5 jaar aanhouden, afhankelijk van jouw levensstijl.

Traangoot-behandeling-voor-na-1
Traangoot-behandeling-voor-na-2
Traangoot-behandeling-voor-na-3

Ervaringen met de traangoot behandeling

Sanne
28 jaar
Read More
Ik was helemaal klaar om mijzelf elke dag in de spiegel aan te kijken met mijn vermoeide blik. Met de traangoot behandeling van Swan Beauty is deze vermoeide blik verleden tijd geworden!
Linda
35 jaar
Read More
Via een vriendin kwam ik terecht bij Swan Beauty voor een traangoot behandeling. Ik had zelf last van diepe kringen onder mijn ogen, maar deze zijn nu prachtig opgevuld.
Jolijn
22 jaar
Read More
Helaas had ik al op jonge leeftijd last van een vermoeide blik. Ik vond het best spannend om een traangoot behandeling te ondergaan, maar het viel alles mee. Totaal geen pijn gevoeld.
Patrick
32 jaar
Read More
Als man denk je niet zo snel aan cosmetische behandelingen, maar ik ben blij dat ik de stap heb genomen. Voel me zelf nu een stuk meer zelfverzekerd.
Zena
29 jaar
Read More
Wauw wat een verschil na deze behandeling, had ik dit maar eerder gedaan!
Previous
Next

Boek nu jouw traangoot behandeling