Klanttevredenheid
4.6/5
swan_logo
4.6/5
4.6/5

Lees meer over dokter Horati!

Dokter Horati

De perceptie van schoonheid is subjectief, daarom vind hij het belangrijk om samen met de client alle wensen en mogelijkheden tot behandeling te bespreken, om zo een mooi en passend resultaat te kunnen behalen. 

Dokter Horati is cosmetisch arts sinds 2015. Hij is gespecialiseerd in cosmetsiche injectables (botox en fillers). Hij heeft uitgebreide ervaring op de spoedeisende hulp, Kinder IC, Psychiatrie en Huisartsgeneeskunde. Tevens heeft dokter Horati 4 jaar lang gewerkt als Arts-onderzoek bij de kinderlongziekten en Celbiologie.

Mijn visie is dat echte schoonheid een combinatie is van de manier waarop we onszelf zien en hoe we onszelf naar buiten toe projecteren. Die balans vinden is complex, ik haal er veel voldoening uit om jou te helpen de beste versie van jezelf te vinden. Ik geloof dat ik een bijdrage kan leveren door mijn vaardigheden te gebruiken om degenen die het nodig hebben te helpen zich beter over zichzelf te voelen. Samen bereiken we de geplande doelen adequaat op de manier die het beste past bij de wensen van elk individu. Op deze manier hoop ik niet alleen het fysieke maar ook het emotionele welzijn en de relatie tussen hoe we ons voelen en hoe we onszelf zien te verbeteren.

Dokter Horati
Dokter Horati

Share This Post

Share on facebook
Share on whatsapp

Bekijk meer

Dokter Mina
Uncategorized

Lees meer over Dr. Mina Ahrary!

Dokter Mina mag na veel ervaring opgedaan te hebben in verscheidenen klinieken, zich met veel enthousiasme aansluiten bij het team van The Swan

Dokter Horati
Uncategorized

Lees meer over dokter Horati!

De perceptie van schoonheid is subjectief, daarom vind hij het belangrijk om samen met de client alle wensen en mogelijkheden tot behandeling te