Klanttevredenheid
4.6/5
swan_logo
4.6/5
4.6/5

Lees meer over Dr. Mina Ahrary!

Dokter Mina

Dokter Mina mag na veel ervaring opgedaan te hebben in verscheidenen klinieken, zich met veel enthousiasme aansluiten bij het team van The Swan Beauty Center.

Dokter Mina heeft van haar passie haar beroep gemaakt, regelmatig volgt ze masterclasses en verrijkt ze haar kennis bij cosmetische congressen. 

“ Werken met injectables biedt veel opties voor patiënten jong en oud. Met weinig downtime kan er heel veel bereikt worden. Daarbij is het belangrijk om naar iemand te gaan die je vertrouwt en die in jouw belang adviseert en behandelt. Naast dat ik een oog voor detail heb, vind ik het erg belangrijk dat mijn cliënt zich gehoord voelt.

De rode draad in mijn werk is het benadrukken van natuurlijke schoonheid. Daarom ben ik een grote voorstander van het inzetten van bio stimulatoren, deze geven je eigen huid gelijk een boost om zelf huidverjongend te werken en dat is ideaal, op korte en lange termijn.

Dr. Mina Ahrary
Dokter Mina

Share This Post

Share on facebook
Share on whatsapp

Bekijk meer

Dokter Mina
Uncategorized

Lees meer over Dr. Mina Ahrary!

Dokter Mina mag na veel ervaring opgedaan te hebben in verscheidenen klinieken, zich met veel enthousiasme aansluiten bij het team van The Swan

Dokter Horati
Uncategorized

Lees meer over dokter Horati!

De perceptie van schoonheid is subjectief, daarom vind hij het belangrijk om samen met de client alle wensen en mogelijkheden tot behandeling te